Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!  
 

 NNK Nieuws 

Schrijf je in voor de NNK Nieuwsbrief

Bekijk de actuele vacatures

 
17-08-22

Extra data examens persoonscertificering

Wil jij als kwaliteitsprofessional jouw vakbekwaamheid laten erkennen door de beroepsvereniging NNK? Wij bieden een tweede mogelijkheid in 2022 om deel te nemen aan de examens.

Lees meer  >
 
03-08-22

Estafettereeks: Wat beweegt Antonie Reichling?

In de estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in 7 vaste vragen. Dit keer met Antonie Reichling. 

Lees meer  >
 
02-06-22

Ontmoetingsbijeenkomst NNK

Op 2 juni vond in landgoed Zonheuvel de lang verwachte fysieke ontmoetingsbijeenkomst plaats voor NNK-leden. Het was een boeiende middag, waarop ook twee gewaardeerde NNK-leden gelauwerd werden.

Lees meer  >
Naar alle nieuwsberichten

Agenda

NNK organiseert diverse activiteiten voor leden. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom! Meld je dan aan als introducé.

EOQ webinar - the quality manager of the future
Online ontmoeting (link wordt 03-10-2022 toegestuurd)

EOQ-Webinar - Winner of the European Quality Leader award
Online ontmoeting, engelstalig, van onze netwerkpartner

Verwelkomen nieuwe leden, wegwijs in het NNK
Online ontmoeting (link wordt 11-10-2022 toegestuurd)

Sectie Zorg: Basiskennis kwaliteitsmanagement: Klant inspiratiebron voor kwaliteitsmanagement

Platform HBO: Gluren bij de buren | MBO slaat brug tussen control en ontwikkelen
Online event, link wordt 9-11-2022 toegestuurd

Toon de volledige agenda

Artikelen

Het vakgebied van kwaliteitsmanagement is volop in beweging. Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied doe je bij het NNK. Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen en blogs. Ook jij kunt een artikel publiceren op de website van het NNK. Verslagen van bijeenkomsten vind je bij de Agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Estafettereeks: wat beweegt Antonie Reichling?


Antonie Reichling3 augustus 2022

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in 7 vaste vragen. Dit keer met Antonie Reichling.

Lees meer

Estafettereeks: Wat beweegt Carien Eijkman-Stuart?


Carien Eijkman-Stuart20 mei 2022

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in 7 vaste vragen. Dit keer met Carien Eijkman-Stuart.

Lees meer

Opzet, bestaan en werking


Ouke Pijl14 april 2022

De begrippenreeks opzet-bestaan-werking is bij veel auditors bekend: is het goed bedacht, wordt de opzet in de praktijk daadwerkelijk toegepast en leidt dit tot het beoogde doel? Deze minder bekende variant spreekt velen ook aan: bedacht, bekend, gedaan, gewerkt?

Lees meer

Naar alle artikelen

Certificeren

Het NNK verzorgt sinds 2017 het traject van persoonscertificering van de kwaliteitsprofessional. Hiermee bewaakt de beroepsgroep zijn eigen kwaliteit. Bekijk hieronder het laatste nieuws. 

 
17-08-22

Extra data examens persoonscertificering

Wil jij als kwaliteitsprofessional jouw vakbekwaamheid laten erkennen door de beroepsvereniging NNK? Wij bieden een tweede mogelijkheid in 2022 om deel te nemen aan de examens.

Lees meer  >
 
23-05-22

Geslaagd!

Op 18 mei zijn Sonja Hommels-Garritsen, Marco Bakker en Jeanet de Zeeuw geslaagd voor het NNK/EOQ Quality Manager examen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer  >
 
20-01-22

Interne audit 2021

Eind 2021 is het managementsysteem van NNK’s instelling voor persoonscertificatie (PCB) weer aan een interne audit onderworpen.

Lees meer  >
Lees meer certificeringsnieuws
Deel dit via