Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!  
 

 NNK Nieuws 

NIEUW!! Bekijk de Partnerpagina's van NNK

Schrijf je in voor de NNK Nieuwsbrief

Bekijk de actuele vacatures

 
24-01-23

Enkele plaatsen vrij voor Wintercamp

Op 2 en 3 maart van 17:00 - 17:00 uur vindt een 24-uurs Wintercamp plaats. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reageer snel, want vol = vol! 

Lees meer  >
 
20-01-23

NNK geslaagd voor EOQ-audit

Het NNK is met vlag en wimpel geslaagd voor de audit van EOQ. Veel dank aan bestuurslid Cees Beek die alles perfect op orde had: er waren geen non-conformities. 

Lees meer  >
 
16-01-23

Boek ‘De kwaliteit van data’ verschenen

Het nieuwe boek van NNK-lid Kees de Vaal is onlangs verschenen. Het boek biedt een holistisch overzicht op de kwaliteit van data en is samengesteld door leden van de sectie Data en Kwaliteit.

Lees meer  >
Naar alle nieuwsberichten

Agenda

NNK organiseert diverse activiteiten voor leden. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom! Meld je dan aan als introducé.

Welkom nieuwe leden
Online ontmoeting (link wordt 6 mrt 2023 toegestuurd)

Sectie Data en Kwaliteit: Het veranderende ecosysteem in het datatijdperk
Online ontmoeting (link wordt 15-3-2023 toegestuurd)

Sectie Zorg: Klachtenmanagement - Kwaliteitsmanagement Leren van klachten: dé verbinding tussen de kwaliteits- en klachtenfunctionaris!
Online ontmoeting (link wordt uiterlijk 27-03-2023 toegestuurd)

Platform HBO: Profiel ideale adviseur kwaliteitszorg
Online ontmoeting (link wordt 05-04-2022 toegestuurd)
Nader te bepalen

Platform HBO: Quality Café
Domstad, Utrecht

Toon de volledige agenda

Artikelen

Het vakgebied van kwaliteitsmanagement is volop in beweging. Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied doe je bij het NNK. Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen en blogs. Ook jij kunt een artikel publiceren op de website van het NNK. Verslagen van bijeenkomsten vind je bij de Agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Medusa: Leidinggeven aan emergentie


Everard van Kemenade, Wil van Erp3 februari 2023

De wereld is steeds minder voorspelbaar, meetbaar en planbaar. In zulke omstandigheden werkt het empirisch paradigma van ‘meten is weten’ niet meer. We hebben andere manieren van kwaliteitsmanagement en leidinggeven nodig. Het Medusa-model geeft zes principes van leiderschap voor emergentie dat in zulke context bruikbaar blijkt te zijn.

Lees meer

Estafettereeks: Wat beweegt Fred Brands?


Ouke Pijl24 januari 2023

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in 7 vaste vragen. Dit keer met Fred Brands.

Lees meer

Estafettereeks: wat beweegt Barend Voskuilen?


Barend Voskuilen14 december 2022

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in 7 vaste vragen. Dit keer met Barend Voskuilen.

Lees meer

Naar alle artikelen

Certificeren

Het NNK verzorgt sinds 2017 het traject van persoonscertificering van de kwaliteitsprofessional. Hiermee bewaakt de beroepsgroep zijn eigen kwaliteit. Bekijk hieronder het laatste nieuws. 

 
17-08-22

Extra data examens persoonscertificering

Wil jij als kwaliteitsprofessional jouw vakbekwaamheid laten erkennen door de beroepsvereniging NNK? Wij bieden een tweede mogelijkheid in 2022 om deel te nemen aan de examens.

Lees meer  >
 
23-05-22

Geslaagd!

Op 18 mei zijn Sonja Hommels-Garritsen, Marco Bakker en Jeanet de Zeeuw geslaagd voor het NNK/EOQ Quality Manager examen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer  >
 
20-01-22

Interne audit 2021

Eind 2021 is het managementsysteem van NNK’s instelling voor persoonscertificatie (PCB) weer aan een interne audit onderworpen.

Lees meer  >
Lees meer certificeringsnieuws
Deel dit via