Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!  
 

 NNK Nieuws 

NIEUW!! BELUISTER NNK PODCAST

Direct naar Partnerpagina's

Bekijk de actuele vacatures

Schrijf je in voor de NNK Nieuwsbrief

 
10-05-23

Sectie zorg start proeftuin zorgvisites

Op 31 mei a.s. kunnen NNK-leden deelnemen aan een webinar over een pilot voor het organiseren van zorg- en/of buurtvisites door kwaliteitsfunctionarissen.

Lees meer  >
 
28-04-23

Duurzaamheid: schatkist of tijdbom?'

Op 11 mei organiseert NNK een live-bijeenkomst voor leden en andere geïnteresseerden over dit actuele thema. Ook voor kwaliteitskundigen is het een puzzel: hoe verbind je duurzaamheid aan kwaliteit?

Lees meer  >
 
01-03-23

‘Presteren op F1-niveau'

Wat zijn de factoren waardoor Max Verstappen zoveel races wint? NNK-lid Ronald Koopman was nieuwsgierig naar de succesfactoren van de prestaties van Max en zijn team en schreef er een boek over.

Lees meer  >
Naar alle nieuwsberichten

Agenda

NNK organiseert diverse activiteiten voor leden. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom! Meld je dan aan als introducé.

Introductiepilot praktijkopleiding kwaliteitsfunctionarissen voor de zelforganisatie van zorg- en of buurtvisites
Online ontmoeting (link wordt 30-05-2022 toegestuurd)

Platform HBO: Quality Café Geannuleerd

Welkom nieuwe leden
Online ontmoeting (link wordt 06-06-2023 toegestuurd)

Free EOQ webinar - Polisport (EQTM) - company presentation
Online ontmoeting (link wordt 14-06-2023 toegestuurd)

Platform HBO: Waardegedreven kwaliteitszorg
Online ontmoeting (link wordt 21-06-2023 toegestuurd)

Toon de volledige agenda

Artikelen

Het vakgebied van kwaliteitsmanagement is volop in beweging. Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied doe je bij het NNK. Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen en blogs. Ook jij kunt een artikel publiceren op de website van het NNK. Verslagen van bijeenkomsten vind je bij de Agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Estafettereeks: Wat beweegt Marianne Gerrits?


Marianne Gerrits28 april 2023

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in een aantal vaste vragen. Dit keer met Marianne Gerrits.

Lees meer

SIPOC zinniger gemaakt


Antonie Reichling26 april 2023

SIPOC bestaat al sinds de jaren tachtig. In de basisvorm biedt het model een resultaat- en klantgerichte kijk op processen. Er ontbreken echter drie belangrijke stukjes informatie. 

Lees meer

De reis naar een datagedreven wereld


Natascha Grundeken11 april 2023

Gaandeweg is de gereedschapskist van de kwaliteitsprofessional goed gevuld. De fase waarin we ons nu bevinden wordt gekenmerkt door een sterke digitalisering door de hele keten heen. Dit vraagt een kwaliteitskundige die zich heeft aangepast aan deze nieuwe werkelijkheid. 

Lees meer

Naar alle artikelen

Certificeren

Het NNK verzorgt sinds 2017 het traject van persoonscertificering van de kwaliteitsprofessional. Hiermee bewaakt de beroepsgroep zijn eigen kwaliteit. Bekijk hieronder het laatste nieuws. 

 
23-05-22

Geslaagd!

Op 18 mei zijn Sonja Hommels-Garritsen, Marco Bakker en Jeanet de Zeeuw geslaagd voor het NNK/EOQ Quality Manager examen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer  >
 
20-01-22

Interne audit 2021

Eind 2021 is het managementsysteem van NNK’s instelling voor persoonscertificatie (PCB) weer aan een interne audit onderworpen.

Lees meer  >
 
19-01-22

NNK/EOQ Certificaten succesvol verlengd

In december 2021 hebben Carien Eijkman-Stuart, Hans van Mulekom en Fred Brands voor de tweede maal hun QM-certificaat weten te verlengen. Gefeliciteerd!  

Lees meer  >
Lees meer certificeringsnieuws
Deel dit via