Route:  
  1. Home
  2. Netwerk
  3. NNK Nieuws
 

NNK zoekt nieuwe voorzitter

Dé beroepsvereniging voor kwaliteitsprofessionals in Nederland zoekt een energieke nieuwe voorzitter, om samen met bestuur en leden het succes van NNK verder uit te bouwen. 

Lees meer  >
 

Coronawegwijzer voor verpleeghuiszorg

Hoe organiseren verpleeghuizen kennisontwikkeling rondom de aanpak van corona? Deze vraag stond centraal tijdens een onlinebijeenkomst, georganiseerd door de sectie zorg van NNK. Jennie Mast, kennismanager bij Vilans, was te gast. 

Lees meer  >
 

Food Process Update over het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren

Op 13 april 2021 organiseert VMT het online event Food Process Update met als thema: Het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren. NNK-leden ontvangen 50% korting op de deelnameprijs.

Lees meer  >
 

IKEA: Creating Quality For the Many People

Op donderdag 4 maart organiseert de EOQ een online sessie. Dit keer geven twee vertegenwoordigers van IKEA een presentatie. NNK-leden kunnen deze presentatie online bijwonen via bijgaande link. 

Lees meer  >
 

Nieuw organiseren: wendbaar werken in de 21e eeuw 

Ruim zestig professionals namen deel aan het NNK webinar ‘Nieuw organiseren: impuls voor kwaliteitscultuur’. Bij nieuw organiseren staan vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en het verbinden met binnen en buiten centraal.

Lees meer  >
 

Nieuwe Bureaumanager NNK 

Sinds 1 januari is Jeanieke van Leur de nieuwe bureaumanager van het NNK. Zij volgt Annie van Ommeren op die na bijna 25 jaar trouwe dienst voor het NNK met welverdiend pensioen is gegaan.

Lees meer  >
 

Ronald Does wint Lancaster medaille 

Als eerste Nederlander ooit is UvA Hoogleraar Industriële Statistiek Ronald Does erin geslaagd om de prestigieuze 'Lancaster Medal' te winnen, voor zijn internationale bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

Lees meer  >
 

Eric Wolff European Quality Leader 2019 

Eric Wolff is verkozen tot European Quality Leader 2019. De Fransman werd door het EOQ-bestuur gekozen vanwege zijn bijzondere prestaties in de ontwikkeling van een uniek, wereldwijd kwaliteitssysteem voor het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal.

Lees meer  >
 

Nieuwjaarsbijeenkomst 

Het bestuur van het NNK nodigt iedereen van harte uit voor de online Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 19 januari 2021. Voorzitter Robin Roest zal de ontwikkelingen bij het NNK toelichten. Daarna geeft Teun Hardjono een inleiding over paradigma’s voor kwaliteitsmanagement.

Lees meer  >
 

Award voor Van Kemenade en Hardjono

Aan het artikel 'Twenty-first century Total Quality Management: the Emergence Paradigm' door NNK-leden Everard van Kemenade en Teun Hardjono is de prestigieuze award 'Outstanding Paper in the 2020 Emerald Literati Awards' toegekend. Gefeliciteerd!

Lees meer  >
 

Volg NNK op LinkedIn

Volg je NNK al op LinkedIn? Volg ons en mis niets! 

Lees meer  >
 

Vacature: Bureaumanager NNK

Het NNK zoekt een nieuwe bureaumanager. Word jij de spil in ons netwerk? Bekijk de vacature en reageer direct!

Lees meer  >
 

VCK Quality Day 2020

Op 19 november 2020 presenteert onze zuiderbuur, het VCK, haar eerste volledig digitale conferentie. NNK-leden krijgen € 100,- korting om dit exclusieve event bij te wonen.

Lees meer  >
 

Verrijk je kennis

Regelmatig publiceren we op deze website nieuwe artikelen: voor én door NNK-leden! 

Lees meer  >
 

Geen Wintercamp in 2021

Vanwege de ontwikkelingen rondom corona is besloten in januari 2021 geen Wintercamp te organiseren. 

Lees meer  >
 

Duurzame Troonrede

Op 1 september hield Prof. Jan Jonker (Radboud Universiteit) de Duurzame Troonrede van 2020. De Troonrede is via YouTube te bekijken en de volledige tekst is online beschikbaar. 

Lees meer  >
 

Robin Roest nieuwe voorzitter NNK

Op woensdag 17 juni 2020 heeft de Algemene Vergadering van het NNK Robin Roest unaniem benoemd als nieuwe voorzitter.

Lees meer  >
 

Succesvolle start online NNK World Café

Wat is de invloed van de coronacrisis op het dagelijks werk van de kwaliteitsprofessional? Die vraag stond centraal tijdens het eerste NNK online ‘World Café’.

Lees meer  >
 

Nieuwe NNK sectie: Platform Kwaliteit in Zorg

Sinds begin 2020 is het NNK een sectie rijker: het Platform Kwaliteit in Zorg.

Lees meer  >
 

Oud en Nieuw-bijeenkomst

Op 21 januari verzamelden zo'n 35 NNK-leden zich in Driebergen voor de jaarlijkse Oud en Nieuw-bijeenkomst.

Lees meer  >
 

NNK-onderscheiding voor Kees Ahaus

Op donderdag 20 juni ontving Kees Ahaus de NNK-onderscheiding 2018. Ahaus heeft met zijn werk niet alleen het vakgebied van kwaliteitsmanagement mee ontwikkeld, maar ook bijgedragen aan het belang van kwaliteitsmanagement binnen de zorg.

Lees meer  >
 

Fred Brands winnaar Business Improvement Award

Tijdens de 10e editie van het Business Improvement Event van het NNK is Fred Brands, senior manager Q&C-CISO bij Joh. Enschede Amsterdam BV, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2019.

Lees meer  >
 

Jeroen Heijmans Business Improvement Manager 2018

Tijdens de 9e editie van het Business Improvement Event van het NNK is Jeroen Heijmans uitgeroepen tot Business Improvement Manager van het jaar.

Lees meer  >
Deel dit via