Route:  
  1. Home
  2. Partners
  3. Vacatures

Vacatures in het kwaliteitsnetwerk

Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Bekijk hier de actuele vacatures.

Zoek je een kwaliteitsprofessional? Plaats een vacature op deze website. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Actuele vacatures


Geplaatst: 20 december 2023

 

Beleidsmedewerker kwaliteitszorg onderwijs (0,9 fte)

Kom jij de afdeling Onderwijs van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten versterken?

Solliciteer uiterlijk 29 januari 2024 >>  

 

 

Wie ben jij? 

We zoeken iemand met een servicegerichte instelling, die analytisch, leergierig en gedreven is. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, je legt gemakkelijk contact, kunt goed luisteren, hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en weet adviezen zowel schriftelijk als mondeling helder over te brengen. Analytische vaardigheden en nauwkeurigheid zijn een vereiste. We verwachten dat je flexibel bent, een teamspeler en creatieve oplossingen op maat bedenkt. Een kritische blik wordt daarbij gewaardeerd. We werken bewust aan het bevorderen van een inclusieve werk- en leeromgeving, zowel binnen de afdeling als de hogeschool, en verwachten dat je daaraan een bijdrage wilt leveren. Je hebt een opleiding op minimaal bachelorniveau, bijvoorbeeld rechten of bestuurskunde, enige jaren werkervaring in een relevante functie in het onderwijs, en affiniteit met de kunsten. 

Wat ga je doen? 

Je adviseert over vraagstukken met betrekking tot onderwijswet- en regelgeving, vanuit onze academies en het College van Bestuur. Daarbij kun je denken aan de onderwijs- en examenregeling, bindend studieadvies, advisering van examencommissies en het schrijven van verweerschriften voor het COBEX. Een andere verantwoordelijkheid is het adviseren bij en ondersteunen van midterms en accreditatietrajecten van de academies. Je draagt bij aan de voorbereidingen van de instellingstoets van de AHK en ook aan allerlei werkzaamheden binnen de afdeling Onderwijs zoals het vertegenwoordigen van de AHK in landelijke netwerken, het ondersteunen van platforms en projectgroepen en de organisatie van bijeenkomsten. Je werkt in teamverband binnen de afdeling Onderwijs en hebt nauw contact met de andere afdelingen van het Servicebureau en het Bestuursbureau.

Wie zijn wij?

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) bestaat uit de Academie voor Theater en Dans, de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie en de Reinwardt Academie. In tal van specialistische hbo-studierichtingen op bachelor-, associate degree en masterniveau leidt de AHK studenten op tot het nationale en internationale werkveld van kunst, cultuur en erfgoed. Je kunt hier alvast kennismaken met een aantal van onze medewerkers en studenten.

Binnen de AHK zijn de ondersteunende diensten, waaronder Onderwijs en Research Centre, centraal ondergebracht in het Servicebureau. De afdeling Onderwijs adviseert het College van Bestuur (CvB) en de academies over hogeschoolbreed (strategisch) onderwijsbeleid, faciliteert hogeschoolbrede kennisdeling en uitwisseling en geeft praktische ondersteuning.

 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving in het hartje van Amsterdam, waar studenten het beste uit zichzelf willen halen en bijzondere projecten realiseren. Die gedrevenheid zie je ook terug in de afdeling Onderwijs. Er is veel ruimte voor (informele) uitwisseling en er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven te nemen. 

Het betreft een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.936,77 bruto per maand bij een volledig dienstverband (generieke functie Stafmedewerker Adviserend C, schaal 11). Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo; de inschaling is mede afhankelijk van opleiding en werkervaring. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een ruime vakantieregeling. 

Inlichtingen 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Ruisch, afdelingshoofd Onderwijs, via patricia.ruisch@ahk.nl. Jouw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv kun je tot 29 januari 2024 per e-mail sturen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, t.a.v. Patricia Ruisch, via vacature-sb@ahk.nl onder vermelding van ‘beleidsmedewerker kwaliteitszorg onderwijs’.

De data van de gesprekken zijn: 05-02-24 (1e ronde) en 12-02-24 (2e ronde). 

Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding. 

 

 

Deel dit via