'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

Op 8 juni jl. vond de opname plaats van een TV-interview met Roger Leenders voor het RTL7 programma ‘Ondernemend Nederland’. In dit item legt Roger Leenders namens Q4y uit, wat kwaliteitsmanagement is en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Q4y is bijzonder content met de toestemming van opdrachtgever NedTrain (onderdeel NS groep) voor de opname op het terrein van de onderhouds- en revisiebedrijven van NS in Haarlem. Dat maakte het mogelijk om het werk van Q4y op locatie te laten zien, tegen de achtergrond van het Revisiebedrijf Loopwerken (RLW). Dit onderdeel verzorgt de lange termijn revisie van wiel- en draaistellen en is nu zelf aan een zeer ingrijpend vernieuwingsproces onderhevig: niet alleen wordt er een compleet nieuw fabrieksgebouw neergezet, maar er komt een geheel nieuw machinepark en een volledig nieuwe procesinrichting. Q4y werkt aan het kwaliteitsplan waarmee dit complexe project onder controle kan worden gehouden.

Verwacht geen lange betogen, want het gehele item duurt slechts 2 minuten! Maar wanneer heeft u voor het laatst iets over kwaliteitsmanagement gehoord of gezien in de nationale media?

Uitzendingsdata: zondag 9 juli a.s. om 09.55 uur
(herhaling zaterdag 15 juli  om 12.30 uur)

Uitzending gemist?

Klik hier: YouTube of gewoon op de website van Q4y www.q4y.nl.

 

Nieuwsdatum: (Vrijdag, 9 juni 2017)