ISO 45001 goedgekeurd

Publicatie maart 2018

De final draft van de ISO 45001 is goedgekeurd met 93% van de stemmen. Dat maakte de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) bekend. 

- ISO 45001
Nieuwsdatum: (Vrijdag, 2 februari 2018)

NNK Onderscheiding voor Teun Hardjono

Speech uitreiking door Gerard Berendsen

Waarom deze onderscheiding?

Deze onderscheiding is bijzonder. Het is een persoonlijke erkenning binnen het brede veld van kwaliteitsmanagement. Het NNK reikt hem dit jaar voor de derde keer uit. De eerste keer in 2015 was de eer aan  Huub Vinkenburg. In 2016 werd hij opgevolgd door Olaf Fisscher.

Als NNK willen we de kwaliteitskunde in Nederland bevorderen en kwaliteitskundigen helpen in hun professionaliseringsslag. Dat doen we door allerlei activiteiten als netwerkbijeenkomsten,...

Nieuwsdatum: (Donderdag, 18 januari 2018)

Robin Roest verkozen tot Business Improvement Manager van 2017

Award is voor de 8e keer uitgereikt

Tijdens de achtste editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) op 15 juni in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort is Robin Roest, Directeur Repair bij CED ‘De Waardespecialist’ uit Capelle aan den IJssel, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2017. Hij ontving de award voor zijn rol als initiator en drijvende kracht achter CED Repair, een schoolvoorbeeld van succesvolle en innovatieve procesoptimalisatie.

De Publieksprijs,...

Nieuwsdatum: (Dinsdag, 20 juni 2017)