'Agile en Scrum in de praktijk'

NNK Summerschool - workshop

Na het succes van vorig jaar organiseert NNK ook dit jaar weer een Summerschool en wel op woensdag 18 augustus. 

Voor veel organisaties is het een uitdaging om te voldoen aan de steeds sneller veranderende klantvraag. Het moet transparanter, sneller, beter en tegen minder kosten. Hierop reageren organisaties met steeds slimmere manieren van organiseren, communiceren en samenwerken. Agile en Scrum helpen hierbij! Maar wat is Agile en Scrum precies? Hoe kan ik hier gebruik van maken buiten ICT?...

Nieuwsdatum: (Woensdag, 28 juni 2017)

Robin Roest verkozen tot Business Improvement Manager van 2017

Award is voor de 8e keer uitgereikt

Tijdens de achtste editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) op 15 juni in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort is Robin Roest, Directeur Repair bij CED ‘De Waardespecialist’ uit Capelle aan den IJssel, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2017. Hij ontving de award voor zijn rol als initiator en drijvende kracht achter CED Repair, een schoolvoorbeeld van succesvolle en innovatieve procesoptimalisatie.

De Publieksprijs,...

Nieuwsdatum: (Dinsdag, 20 juni 2017)

'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

Op 8 juni jl. vond de opname plaats van een TV-interview met Roger Leenders voor het RTL7 programma ‘Ondernemend Nederland’. In dit item legt Roger Leenders namens Q4y uit, wat kwaliteitsmanagement is en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Q4y is bijzonder content met de toestemming van opdrachtgever NedTrain (onderdeel NS groep) voor de opname op het terrein van de onderhouds- en revisiebedrijven van NS in Haarlem. Dat maakte het mogelijk om het werk van Q4y op locatie te laten...

Nieuwsdatum: (Vrijdag, 9 juni 2017)

En de winnaar is: Baṣak Manders!

Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement

Vrijdag 11 november jl. is de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement uitgereikt aan Başak Manders - Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij ontving de prijs uit handen van Kees de Vaal (voorzitter dan de jury) voor haar proefschrift 'Implementation and Impact of ISO 9001.

De andere kandidaten waren:
- Oskar Roemeling, Rijksuniversiteit Groningen
  Lean beyond waste – Towards the reduction of variability and buffers in healthcare
- Steffie van Schoten, Rijksuniversiteit Groningen
  Hospital Quality...

Nieuwsdatum: (Maandag, 14 november 2016)